Geld maken van een afvalproduct. Ja ook in uw huis kan dit!

Geplaatst op 03:02 PM in Duurzaamheid door Roy de Bruijn 0 Reactie's

Particulieren hebben een economisch zware tijd achter de rug. Energie- en gasprijzen rezen de pan uit, terwijl iedereen wilde bezuinigen.

De gemiddelde Nederlander heeft daarom inmiddels al aardig geïnvesteerd om zijn woning te verduurzamen, zodat een comfortabel woonklimaat in het huis voelbaar is zonder dat de kachel continu op standje gevaarlijk staat. Het verduurzamen van woningen begon met het isoleren van spouwmuren, direct gevolgd door het aanbrengen van dubbele of zelfs driedubbele beglazing. Inmiddels zijn er slimme thermostaten die met de bewoners meedenken en zelfs op afstand commando’s opvolgen. Hot is ook het zelfstandig opwekken van ‘je eigen energie’ door middel van zonnepanelen op het dak.

Een andere slimme besparing is het laten plaatsen van de Ecoflo.

Nieuw is het niet, want in 2012 won dit product de VSK publieksprijs. Middels een kleine investering van ca. 485 euro kan je per jaar aardig wat besparen op je energierekening. Een terugverdientijd van minder dan vijf jaar is haalbaar.

Het principe is simpel en zeer effectief: uw HR ketel levert warm water voor verwarming van uw huis, dan wel uw warmwater voorziening uit de kraan. De energie die vrijkomt uit de rookgassen verdwijnen normaliter via het afvoerkanaal in de buitenlucht. Bij plaatsing van een Ecoflo boven uw HR ketel wordt deze vrijgekomen energie opgevangen om koud water voor te verwarmen. Dit levert al snel een besparing van het gasverbruik op tot wel 22%. Daarnaast versnelt dit apparaat de levering van warmwater, wat verspilling van water vermindert.

De Ecoflo kan eenvoudig rechtstreeks op de rookgasafvoer van uw huidige of nieuwe HR ketel worden aangesloten en is geheel onderhoudsvrij. Het apparaat werkt uit zichzelf, zelfs een stopcontact is niet nodig! Wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tweeledig bravo: een aanzienlijke rendementsverhoging van uw HR ketel én een aanzienlijke verlaging van de CO2 uitstoot. Voor meer informatie www.ecoflo.nl

GEEN REACTIE'S
Download gratis de whitepaper