Altijd een toptemperatuur hebben?

Geplaatst op 02:57 PM in Comfort door Roy de Bruijn 0 Reactie's

Iedereen herkent het wel. Een koude gang, een aangename temperatuur in de woonkamer, een erg warme keuken en boven in de slaap- annex studeerkamer is het ijskoud.

Oftewel: in de keuken krijg je tijdens het koken spontaan opvliegers van de hitte, je kinderen zitten met bevroren tenen hun huiswerk te maken en in de woonkamer hangt een normale temperatuur. Inmiddels heb je alles al geprobeerd om de temperatuur in elke ruimte comfortabel te krijgen.

De simpele oplossing is nabij:

Ecovent Systems reguleert op een slimme manier de temperatuur in iedere ruimte.

Via een eenvoudige app, te downloaden op je telefoon of tablet, kan je iedere ruimte een eigen temperatuur toebedelen. Door middel van het zogenaamde Smart Vent wordt de juiste hoeveelheid warme of koude lucht in iedere aparte aangegeven ruimte gestuurd. Ruimtes die je niet gebruikt worden door het systeem gesloten. De Smart Vent vervangt het huidige ventilatierooster. Het systeem werkt, geheel draadloos, op AA batterijen. Een Smart Sensor in iedere ruimte meet de temperatuur en luchtvochtigheid en stuurt deze informatie naar de Smart Hub. Dit is het brein van de installatie. Aan de hand van de ontvangen gegevens per ruimte berekent de Smart Hub de juiste hoeveelheid warme of koude lucht en seint dit door naar de Smart Vent. Zo weet de Smart Vent welke luchttemperatuur hij naar binnen moet blazen.

Het systeem is zó eenvoudig dat je hem binnen een kwartier helemaal hebt geïnstalleerd. Ecovent Systems werkt met het bekende Plug and Play systeem.

Resumé:

  • één huis, één Smart Hub, één kabeltje
  • één ruimte, één Smart Sensor, één stopcontact
  • één ruimte, één Smart Vent, vier batterijen
  • één huis, één app, één smartphone

Kortom, Ecovent is een praktische en eenvoudige optie de lucht inelke ruimte op een comfortabele temperatuur te krijgen. En, niet te vergeten… door deze efficiënte manier van verwarmen bespaar je ook nog eens een hoop energie! Wil je meer informatie over dit onderwerp? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

GEEN REACTIE'S
Download gratis de whitepaper